Nascholingsoverzicht.nl

Politieverhoor bij LVB | Training

Omschrijving en inhoud

Deze training is bedoeld voor professionals in de zorg voor mensen met een LVB die te maken krijgen met cliënten die grensoverschrijdend of delinquent gedrag vertonen, of daar slachtoffer van zijn.

Als jouw cliënt in aanraking komt met de politie (als verdachte, slachtoffer of getuige), kan dit verschillende vragen oproepen. Hoe gaat de politie om met kwetsbare personen? Wat kan je daarvan verwachten? Wat wordt er verwacht van jou als hulpverlener? Hoe kun je je cliënt het beste begeleiden? We besteden een apart onderdeel aan zeden: wat valt er wel/niet onder en hoe gaat de politie hiermee om?

 

Spreker

De trainer is Frank Klein Hofmeijer, landelijk coördinator Verhoor Kwetsbare Verdachten bij Politie Nederland. Zijn expertise ligt in het verhoor van personen met een beperking en hij geeft regelmatig trainingen en workshops over dit onderwerp.

 

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor professionals in de zorg voor mensen met een LVB die te maken krijgen met cliënten die grensoverschrijdend of delinquent gedrag vertonen, of daar slachtoffer van zijn. We besteden aandacht aan verschillende aspecten die van belang zijn bij de begeleiding van je cliënt. Je bent van harte welkom om je eigen vragen vooraf in te dienen, zodat we deze training zoveel mogelijk op maat kunnen maken.


Programmering
Datum Tijd
Donderdag 14 december 202313:00 - 16:20
Sprekers en programma

Programma

12:30Ontvangst en registratie
13:00Start training
14:30Pauze
14:50Vervolg training
16:20Einde programma, afsluiting met een drankje
Organisatie
Doelgroepen
Competenties
Prijs
- excl. btw p.p. € 275,00
Aanmelden
Website