Nascholingsoverzicht.nl

Samenloop Wvggz-Wzd | Masterclass

Omschrijving en inhoud

 

Samenloop Wvggz-Wzd | Masterclass

Donderdag 10 juni 2021, 13.00-17.00 uur

Aristo Utrecht

 

De Wet verplichte ggz (Wvggz) en de Wet zorg en dwang (Wzd) zijn sinds januari 2020 van kracht. Basiskennis over beide wetten heb je inmiddels wel opgedaan. Veel lastiger wordt het als beide wetten elkaar raken. Hoe ga je dan met deze wetten om?

 

Tijdens de masterclass Samenloop Wvggz-Wzd legt mr. dr. Emke Plomp, psychiater en gezondheidsjurist, alles uit over de samenloop van deze wetten.

 

Noot. Basiskennis over beide wetten wordt verondersteld.

 

Meer informatie, klik hier.

 

Uw investering
€349,- p.p. excl. btw

 

https://www.leidscongresbureau.nl/events/masterclass-samenloop-wvggz-wzd-2148


Programmering
Datum Tijd
Donderdag 10 juni 202113:00 - 17:00
Sprekers en programma

Mr. dr. Emke Plomp

Emke Plomp (1976) studeerde farmacie, rechten en geneeskunde aan de Universiteit Utrecht, werkte zes jaar als advocaat (civiel recht en bestuursrecht) bij De Brauw Blackstone Westbroek, promoveerde in het gezondheidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam (2011) en specialiseerde zich in de psychiatrie in het UMC Utrecht (2013). Sinds 2013 is zij werkzaam als psychiater en juridisch adviseur gezondheidsrecht. In 2015 richtte zij PSYCHOLEX op: een adviesbureau dat gespecialiseerd is in advisering, onderzoek en kennisoverdracht op het gebied van het gezondheidsrecht, in het bijzonder binnen de GGZ. Zij publiceert regelmatig en verzorgt regelmatig cursussen en lezingen over gezondheidsrechtelijke onderwerpen. Zie voor meer informatie www.psycholex.nl.

Organisatie
Doelgroepen
Competenties
Prijs
excl. btw € 349,00
Accreditatie
Aanmelden
Website