Nascholingsoverzicht.nl

Praktische juridische kennis in de langdurende zorg

Omschrijving en inhoud

Praktische juridische kennis in de langdurende zorg
Dinsdag 15 september 2020 - Aristo Amsterdam

Als zorgprofessional hebt u in de dagelijkse praktijk van de langdurende zorg te maken met wettelijke kaders. Wat is er voor u veranderd door de invoering van de Wzd en hoe dienen we om te gaan met privacy en beroepsgeheim in verschillende soorten situaties? En wat doet u als uw cliënt zelf wil beslissen maar u bent het helemaal niet met die beslissing eens?

Onze sprekers zijn experts, kennen de problematiek en bieden u de kennis en praktische handvatten voor uw dagelijkse praktijk. Tijdens deze studiedag leert u welke juridische basiskennis en vaardigheden u nodig hebt, is er ruim gelegenheid voor vragen én gaat u aan de slag met cases uit de praktijk.

U ontmoet:
Verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, verzorgenden, specialisten ouderengeneeskunde, geriaters, artsen verstandelijke gehandicapten, orthopedagogen, gedragsdeskundigen, begeleiders in de ouderen- en gehandicaptenzorg. Ook cliëntvertrouwenspersonen, klachtfunctionarissen, leidinggevenden en beleidsmedewerkers zijn van harte welkom.


Programmering
Datum Tijd Locatie
Dinsdag 15 september 20209:30 - 16:00Aristo Amsterdam, Amsterdam
Locatie
Sprekers en programma

Voor het volledige programma en aanmelden zie de website van het Leids Congres Bureau

Organisatie
Doelgroepen
Competenties
Prijs
excl. btw € 355,00
Accreditatie
Aanmelden
Website
Bijlage